Двете млади надежди от клуб по спортна акробатика „Нефтохимик 2011“  Теодора Георгиева (9 г.) и Теодора Кръстева (13 г.), получиха подкрепата, за която се бориха цял месец. Съвместната инициатива на Радио „Power FM“ и денонощни магазини „Тришър“ - „Добрата кауза”  осигури финансовите средства, с които ще им бъдат закупени спортни трика, с които да участват в републиканската напревара през юни тази година. Двете красавици бяха избрани категорично с гласовете от онлайн вота, от един от най-редовните слушатели на радио Power FM - Марин Трендафилов, от представител на денонощни магазини „Тришър“, както и от екипа на медията.

Треньорката на талантливите момичета - Красимира Щерева е тази, която инициира участието им в „Добрата кауза.

„Много се трудят, те са нашата надежда”, споделя Щерева. „Дебютантки  са като двойка. Миналата година участваха на републиканско първенство, но като женска тройка. И на първото си състезание спечелиха бронзови медали. Сега ще дебютират като двойка“, пояснява Красимира  Щерева. „Много сме щастливи и въодушевени, много се радваме всички. Откакто разбрахме, влизаме в сайтове, където се продават красиви трика, с камъчета, с полички. Вече гледаме, за да си изберем“, споделя развълнуваната треньорка.

Това е първата кауза, която ще бъде подкрепена в съвместната инициатива на Радио „Power FM“ и денонощни магазини „Тришър – „Добрата кауза”. В нея се дава шанс на млади и талантливи бургазлии да развиват своите дарби и да посигат целите си. Инициативата продължава до края на годината.