Младата айтозлийка благодари на училища, детски градини, общини, частни фирми, държавни институции, народния представител Севим Али

Общо 16 операции на двете гърди само за няколко години претърпява младият преподавател от руенското училище „Елин Пелин” Кремена Стоянова. Причината е, че от дете тя страда от фиброаденоми. Това са доброкачествени тумори, а първият й е бил отстранен още когато Кремена е била на 10 години.

Днес 36-годишната айтозлийка е повече от щастлива, че адът за нея приключи. Преди два дни Кремена се завърна от Турция, където й беше направена мастектомия /пълно отстраняване на двете гърди и поставяне на протези/.

Резултатите от изследванията на Стоянова са добри и всичко е в норма, потвърди самата тя пред екипа ни. „От тук нататък ми престои дълъг възстановителен процес, свързан с предстояща рехабилитация, следоперативни изследвания и контролни прегледи. Надявам се от ден на ден болките да отшумяват и всичко преживяно до сега да остане зад гърба ми”, сподели Кремена.

От цялото си сърце тя благодари на всеки един познат и непознат, който се е включил в дарителската кампания по събиране на средства за операцията й в Истанбул.

„Сумата се събра само за една седмица. Всяка стотинка е дадена от сърце от хора, които познавам и такива, които не познавам. Цял живот няма да мога да се отблагодаря на всички”, каза още Стоянова.

Тя искрено се надява подобни кампании на хора в нужда да бъдат толкова успешни, както нейната. Младият преподавател няма търпение да се възстанови изцяло, за да може да се върне при любимите си ученици.

В профила си във фейсбук Стоянова написа, че изказва огромна благодарност на всички училища, детски градини, общини, частни фирми, държавни институции, народния представител Севим Али, които са й оказали съпричастност и подкрепа.