За целия екип на Gramofona.com е особена чест да обявим официалния старт на седмото издание на Никулденския конкурс за написването на рибарски истории. От днес та чак след Йордановден и ние, и Вие - нашите читатели ще четем най-интересните и любопитни лакърдии. Да си посветен на морето не е просто начин на живот. 

Това е усещане, което се пропива в кръвта ти, заедно със соления морски бриз. За седми път отправяме предизвикателството да оставите поне за малко мрежите и такъмите и да хванете писалките. Разкажете ни вашите истории, а ние ще ги публикуваме. Отговорната задача да оцени лакърдиите по традиция се пада на Ваньо Вълчев.

Своите истории изпращайте на адрес: ribarski_razkazi@abv.bg Единственото условие е те да не са публикувани в друга медия. Очакваме ви от днес 06.12.  до 06.01. 2018 год. Всички творби, изпратени до Йордановден ще участват в конкурса. Голямата награда е 400 лв., класираните на второ и трето място ще получат съответно 150 лв и 50 лв. Предвидени са и поощрителни награди.

Никулденският конкурс на Gramofona.com вече намери своето място в културния живот на Бургас и има своите верни последователи. Особено сме щастливи, че по-нетърпеливите от вас вече започнаха да изпращат рибарските си истории.

Искрено сме благодарни на хората и фирмите, които ни подкрепят в нашето любимо начинание.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на Община Созопол, Летище Бургас, Медицинска лаборатория Лина, ДКЦ Ел Масри, Пекарни Зия, Power FM.

Благодарим и за неоценимата подкрепа на: