За трета година  Inner Wheel Club Burgas организира конкурса "Моята любима буква", с който провокира въображението на децата да рисуват буквите по свой начин и допринася за любовта им към българската писменост.

Участници: В конкурса могат да участват деца от две възрастови групи:
1-ва група: Деца от детските градини
2-ра група: Деца от I-ви до IV-ти клас

Условия за участие: Нека децата изразят себе си чрез рисунка на любимите си букви като използват изобразителни средства по тяхна преценка.

Начин на провеждане: Родителите на децата трябва да качат във фейсбук събитието „Моята Любима Буква-2024г.“, в сектор ДИСКУСИЯ, рисунката на своето дете най-късно до 10.00ч на 30-ти април. На нея задължително трябва да са изписани в долния десен ъгъл следните елементи: Име и Фамилия на детето, Наименование на Детска градина/Училище, група/клас.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/405888005501543/

Победители: Ще се отличат победители на Първо, Второ и Трето място в двете възрастови групи, които ще бъдат оценени от наше жури.

Ще има и допълнителни ПЕТ награди за децата с най-много ХАРЕСВАНА рисунка във фейсбук и качена тук в нашето събитие.

На 8-ми май от 10.00ч ще бъдат обявени наградените рисунки и организаторите ще се свържат, чрез лични съобщения във фейсбук, с родителите на децата.
Отличилите се рисунки трябва да бъдат предадени в деня на награждаването на представителите на Инър Уийл Клуб Бургас и ще бъдат използвани за благотворителни цели.

Награди: Всички победители ще получат грамоти за участието си и награди съответно:

За Първо място – ваучер от кн.“ Хеликон“ на стойност 80лв.
За Второ място – ваучер от кн.“ Хеликон“ на стойност 60лв.
За Трето място – ваучер от кн.“ Хеликон“ на стойност 40лв.

Допълнителните награди ще бъдат интересни енциклопедии.

Място и дата на раздаване на наградите: Тази година решихме да отбележим делото на Светите братя Кирил и Методий като раздадем наградите на 11.05.24г. - дата, на която Църквата почита паметта им.

Мястото, на което ще бъдат раздадени наградите е Регионална Библиотека "Пейо Яворов" - Бургас от 13.00ч.