Пореден участник в Никулденския конкурс на новинарски сайт Gramofona.com. Този път няма да прочетете рибарска история, а ще видите как едно малко момченце лови риба. Леон е само на 5 години.

Живее в село Ярджиловци, община Перник. Клип на завидните рибарски умения на детето изпратиха до редакцията ни учителките на момчето. Доника Груева и Емилия Асенова работят в група „Слънце“ на ДГ „Валентина Терешкова“.

„Леон редовно ходи на риболов със своя татко. Когато дойде на градина, с интерес и любов разказва на децата за своя голям улов. Неговите истории са по детски разказани, „как е хванал златната рибка и какви желания е изпълнила.

Само с едно още се затруднявала - да изгони вируса от децата и те свободно да играят и празнуват рожденните си дни в детски център“. Леон повече от всичко вярва, че хванатата на Никулден риба ще победи", допълват неговите преподавателки.

Екипът на Gramofona.com сърдечно благодари на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има и 11-то издание на конкурса. Сред тях са бизнесменът Иван Кузманов, хотел „Утопия форест”, както и: