„Стоп кавър“ е новото предаване на радио Бургас. То е насочено изцяло към насърчаване на авторската музика и българските групи. Младите изпълнители трябва да имат записани поне десет авторски песни. Идеята за предаването е на продуцента  Руслан Кравцов от Санкт Петербург. Участие в него могат да вземат не само бургаски групи, но и от цялата страна.

Гостуващата група ще изпълнява своите песни в ефира на радио Бургас. Музикантите ще разказват за себе си, а водещият и слушателите ще могат да им задават въпроси, свързани с музикалната им дейност.

„Стоп кавър“ се излъчва всеки вторник от 19.00 часа на запис. Водещи на предаването ще бъдат гласът на радио Бургас Петя Янакиева и две студентки от Бургаския свободен университет.

Мария и Мирослав Мутафчиеви от „Мери Бойс Бенд“ гостуваха на официалното представяне на предаването и заявиха пълна подкрепа към популяризирането на авторските парчета.

Според популярните изпълнители „Стоп кавър“ ще даде възможност на младите групи да покажат, че авторските песни трябва да са на преден план.

На 1 август  „Мери Бойс Бенд“ ще изненадат почитателите си с концерт на Летния театър. Той ще започне в 20.30 часа.