Кой е най-големият разказвач на рибарски истории?
 
Редакцията на Gramofona.com има удоволствието за шести пореден път да даде старт на превърналия се в традиция Никулденски конкурс за написването на рибарска история. Опитните рибари и изкушените писатели знаят, че от днес до Йордановден приемаме вашите истории, посветени на морето, рибата и риболова.
 
Тази година Свети Николай беше щедър към морските хора и със сигурност мнозина са натрупали истории, които да разказват в дългите зимни вечери. Споделете ги с нас, а ние ще ги направим достояние на нашите читатели. Изпращайте вашите истории на имейл: ribarski_razkazi@abv.bg 
 
 
Ваньо Вълчев е човекът, който има тежката дума при определянето на големия победител. Да му стискаме палци, защото го чака тежка работа. Интересът към конкурса е голям, а в електронната ни поща вече пристигнаха няколко разказа. Още днес ще имате възможност да прочетете първия от тях.

 
Наградите са повече от примамливи. Победителят ще грабне 400 лева. Парични премии ще има и за класираните на второ и трето място. Летище Бургас също ще зарадва нашите участници. Два ресторанта – „Златна рибка“ и „Мумбай“ са предвидили вечери за двама от участниците ни. 
 
Шестото издание на Никулденския конкурс се провежда с подкрепата и на общинските съветници Константин Бачийски и Румен Ангелов.
 
Основен спонсор е отново Пристанище Бургас
 
Силна подкрепа за конкурса ни оказаха Община Бургас, ГЕРБ – Бургас, Медицинска лаборатория „Лина“, Сладкарница „Роза“, Liman Yachting, TOP RENT-A-CAR, модна къща LABARUM и радио POWER FM.