Тема на конкурса „С кукла Ная- уча, пея и мечтая!“

По инициатива на: 
• Сдружение „УСМИВКА“ Бургас 
• Читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ 

с подкрепата на Община Бургас и
• със съдействието на фирма „Престиж - 96” АД гр. Велико Търново
 

За Шеста поредна  година сдружение „УСМИВКА“ Бургас съвместно с читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ организират Национален конкурс за изработка на кукла „ В очакване на Коледа“ – тема на конкурса „С кукла Ная – уча, пея и мечтая“

Условия на конкурса:
• Могат да участват деца  от 6 до 14 години. 
• При изработката на куклите да се запази автентичността и  визията на кукла Ная, от любимите на всички вафли „Ная“,  като се използват всякакви техники и материали (без хартия, картон, шума и пластилин)

Изработените кукли да се изпращат до 05.12.2019 г. на адрес:

 Бургас к-с “Меден рудник“ бл.25 /партер/, читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ за конкурса за кукли „В очакване на Коледа“

. Всяка кукла трябва да има етикет, на който да са описани - град, трите имена на автора, възраст, училище или детска градина, телефон и имейл за контакт.

Всички участници ще получат грамоти за участие по електронната поща и сертификат за преподавателя, а авторите на отличените кукли – награди.

ВАЖНО! Творбите няма да се връщат , и  след приключване на конкурса и изложбата ще бъдат подарени на деца и младежи с увреждания, настанени в центрове от семеен тип и защитени жилища на територията на бургаска област по време на Коледните и Новогодишни празници.

Официалното награждаване на победителите в конкурса ще бъде в средата на месец декември в сградата на Областна Администрация Бургас!

За повече информация имейл: chitalishte_km@abv.bg