Ако сте майстори не само на въдицата, но и на рибарските истории– гответе се, защото след броени дни започва популярният Никулденски конкурс за написване на рибарски истории и лакърдии.

Проектът на Gramofona.com, който ще се проведе за 11-та поредна година, има за цел да награди най-добрите разказвачи на рибарски разкази.

Традиционно стартът ще бъде даден за празника на Бургас, 6 декември. Имате още време да помислите за най-яката рибарска случка, която ви се е случила, да я напишете и да ни я изпратите!

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да са публикувани в друга медия, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма „Вербал“ ООД. Очакваме Вашите рибарски разкази от 6 декември на електронната поща на конкурса: ribarski_razkazi@abv.bg.

Творбите се оценяват от Ваньо Вълчев и колегата му Динко Динков.

Разбира се, трудът на най-интересните участници ще бъде щедро възнаграден. Победителят ще грабне 400 лв., класирания на второ място – 150 лв., а третият – 50 лв. Приятелите ни от магазин „Синхрон“ са подготвили изненади за призьорите, които няма да оставят безучастен нито един рибар.

Сърдечно благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има и 11-то юбилейно издание на конкурса. Сред тях са бизнесменът Иван Кузманов, както и: