Остават ви броени часове, за да се включите в нашия Никулденски конкурс за рибарска история. Не се чудете, защо конкурсът е Никулденски, а ние ви призоваваме на Йордановден да се включите в него. Всяка година по традиция даваме старт на литературната надпревара на 6 декември, а обявяваме финала й месец по-късно, на 6 януари. Така че, ако имате интересна лакърдия или история – пратете ни я до полунощ на имейл: ribarski_razkazi@abv.bg

Пощата на конкурса е пълна с все още непубликувани рибарски и риболовни истории. Искаме да ви уверим, че всяка една творба, която е получена на имейла ни до полунощ ще участва в надпреварата. Днес реално приключва първата част от нашия конкурс - получаването на разказите. Продължаваме с тяхното публикуване, а след това тежката дума ще има Ваньо Вълчев.

По традиция наградите ни са повече от впечатляващи. Победителят ще грабне 400 лв., класирания на второ място – 150 лв., а третият – 50 лв. Приятелите ни от магазин „Синхрон“ са подготвили изненади за призьорите, които няма да оставят безучастен нито един  рибар.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: „Белина-Еко-Бургас”Пристанище Бургасобщина Бургас"Черноморски риболов" АДМедицинска лаборатория "ЛИНА"Синхрон-Спорт, народният представител от ДПС Севим Али, Комплекс „Звезда” в малкото и китно айтоско село Съдиево, където предлагат прекрасни условия за почивка и вкусни рибни специалитети.