Рибарите знаят, че след Никулден морето вече не позволява да се излиза за риба. Така че дойде време да приберете въдиците и чепаретата и да ги замените с белия лист, защото даваме старт на Никулденския конкурс на Gramfona.com.

Всеки уважаващ се рибар има поне дузина лакърдии, свързани с неговата страст - риболова. Ние пък за пети път Ви отправяме предизвикателството да ни разкажете вашите истории. Ние ще публикуваме всеки разказ, поема или стих.

Единственото условие е Вашите творби да не са публикувани до момента в друга медия. Както винаги, верен партньор в нашето начинание е Пристанище Бургас, което осигурява и наградите. А те, повярвайте не са за изпускане.

Победителят ще грабне 400 лв. Класираният на второ място - 150, а бронзовият ни медалист ще получи 50 лв. Отново тежката задача да оцени всяка една рибарска история са пада на Ваньо Вълчев.

Изпращайте ни вашите истории на имейл: ribarski_razkazi@abv.bg. Ще очакваме творбите Ви до 6 януари 2016 год. Всяка една история ще бъде публикувана в сайта Gramofona.com. Наслука!