Това е конкурс за написването на рибарска история, който ще се проведе за трета поредна година. Наградата не е изпускане! Победителят ще грабне 400 лева.
Едно предизвикателство към всички добри разказвачи, да се опитат да увековечат своите незабравими рибарски моменти.
Видни бургаски драскачи ще оценят вашите списователски умения. Ако сте решили по втория начин да спечелите престижната надпревара, касите с риба отправяйте към адреса на Ваньо Вълчев.
Авторът на текста на незабравимата „Телефонна любов” сега умува над съвременния вариант на парчето, което ще носи името „Онлайн любов”, но на драго сърце се съгласи да председателства журито на конкурса.
Стартът ще

бъде даден на Никулден, празникът на Бургас, а текстове ще бъдат приемани до Йордановден. Тогава в рибарското селище Ченгене скеле баш рибарите почитат светеца по стар стил.

Вашите истории ще бъдат публикувани в Gramofona.com още при получаването им, където също ще бъдат обект на коментари, критика и аплодисменти. Изпращайте ги на електронната поща: ribarski_razkazi@abv.bg

Условието е едно единствено: разказът да не е публикуван в друга медия!

Наградите са осигурени от „Пристанище Бургас” ЕАД. Конкурсът се осъществява със съдействието на „Топливо”АД и радио Power FM.

Konkurs Gramofona.com