За всички, които желаят да се присъединят със собствен кемпер и да бъдат част от вълнуващото изживяване, е предвиден паркинг

 

Безплатни кемпер спотове, състезания, викторини и много награди могат да очакват всички посетители на първото издание на Къмпинг фестивала Explore the world 2024. Той ще се проведе на 27 и 28 април на Морска гара - Бургас.

Събитието, което е първо по рода си, се осъществява с подкрепата на Община Бургас и ще събере на едно място най-запалените почитатели на почивката на колела. Ще бъдат презентирани различни модели кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, аутдор екипировка, както и най-съвременните технологични решения за комфортна почивка на открито. Ще бъдат представени и най-атрактивните къмпинги по Южното Черноморие. Датата не е случайна – организаторите са избрали Цветница за старт на едно шеметно и изпълнено с приключения лято.

За всички, които желаят да се присъединят към фестивала със собствен кемпер и да бъдат част от вълнуващото изживяване, е предвиден безплатен паркинг. Посетителите ги очакват редица развлечения, дейности на открито и разнообразна програма с възможност за посещения на забележителности, музеи и атракциони в района на Южното Черноморие, разходка с кораб до остров Света Анастасия или Ченгене скеле. И през двата дни ще има сцена, на която от 13:00 до 19:00 часа ще се качат група Four, Атанас Миларов и Самуел Мануелян, Иван Притъргов, група „Силует“, Христина Гугучкова, Преслава Минасян, Пени Ставрева, Чавдар Пеев, Краси Тенев и др.