От днес 9 май 2017г. морската община Цатрево обявява фотоконкурс „Южноморски случки и пейзажи”. Целта на конкурса е участниците - любители фотографи да представят една различна гледна точка, свързана с природата, както и с културните и туристически забележителности, намиращи се на територията на Община Царево. Събраните кадри от досега на човека с природата, хармонията, която носи тя, както и усещанията за едно тайнствено и по-различно място, което е нашата община, ще бъдат използвани с рекламна цел и ще представят богатствата на региона.

За целта Община Царево, като една от туристическите дестинации в България, кани всички фотографи, които сe чувстват вдъхновени от нейната територия, да вземат участие в предстоящия конкурс. Нека всички желаещи да се включат и да изпращат своите снимки, показващи красиви места, забележителности, спазване на традиции и обичаи, събития и всичко останало, което смятат, че си заслужава да се види от територията на общината. Фотографите трябва да приложат кратък текст, описващ какво е показано на снимката, къде е направена и кой месец от годината е заснета.

Някои от фотосите ще бъдат използвани с рекламна цел в on-line пространството, в рекламния календар за 2018 година, както и в рекламния каталог, който служи за популяризиране на общината по време на Туристически борси и Изложения.

Майсторите на обектива могат да изпратят своите предложения до 22.11.2017г. на адрес: ozkssd_tsarevo@mail.bg

Срок за участие: Конкурсът стартира от днес 9.05.2017г. и ще продължи до 22.11.2017г. Моля всеки фотограф, който желае да се включи да прочете внимателно Регламента на конкурса, да го принтира, подпише и изпрати сканиран заедно със снимките, с които ще участва!

Компетентно жури ще оцени първите три най- добри снимки, а техните автори ще получат парична награда, за останалите участници са предвидени утешителни награди. Успех на всички участници и нека с общи усилия покажем най- големите богатства на най- морската Община на България!