Най-добрият екипаж се събра на "Jolly Roger". Малкото заведение, сгушено до морския фар попълни стария си персонал и от седмица е с пълен екипаж. След кратък ремонт едно от най-атрактивните бургаски места посреща своите клиенти с разширено, подобрено и разнообразно меню, разказа за Gramofona.com собственикът Християн Танев.

Макар навън все още да не щипе по лицето, шефът в кухнята с радост приготвя за посетителите луканки, джоланче и свински ребърца. Те не могат без червено вино, което вече се поръчва от нови изби. Станалата изключително популярна рибена чорба запазва челното място в менюто, а наред с нея, бургазлии и туристи могат да усетят вкуса на цупурата, лаврака и заргана, направени по интересни и вкусни рецепти. След обилните обяд или вечеря, клиентите обезателно трябва да опитат от десертите на шеф Георги Христов. Майсторът препоръчва морковена и бисквитена торти, както и крем брюле.

Лято 2017 година за „Jolly Roger“ бе изключително успешно. Вторият етаж, наподобяващ палуба на кораб, бе посетен не само от много бургазлии, но и от чужденци и родни знаменитости като Любо Нейков и Христов Гърбов. „Всички са добре дошли, за да се почувстват уютно и да похапнат неща, които другаде не могат да си позволят“, казват още от персонала на  „Jolly Roger“. Кой е майсторът в кухнята и как един сервитьор печели центове от крачки, очаквайте в следващите репортажи на Gramofona.com.