Тази година морето беше и щедро, и страшно. В навечерието на Никулден рибарите прибират мрежите и е време за интересни рибарски истории и лакърдии. За това, за 13-ти пореден път отправяме предизвикателство към вас. Разкажете най-интересната рибарска история и ни я изпратете на имейл ribarski_razkazi@abv.bg

Ние ще я публикуваме, а вие ще имате шанса да се борите за нашите награди. По традиция победителят ще получи 400 лева, класираният на второ място 150 лв, а третият – 50 лв. Предвидени са и поощрителни награди, така че хвърлайте въдиците и хващайте писалките. Очакваме вашите истории от 6.12.2023 до 6.01.2024 год. Единственото условие, което имаме е вашата история да не е била публикувана досега и да сте навършили 16 години. 

Важно е да знаете, че с участието си вие се съгласявате творбите ви да бъдат публикувани в печатни, електронни издания, сборници или други материали за целите на конкурса!

Екипът на Gramofona.com благодари сърдечно на всички, които отново ни подкрепиха и помогнаха 13-то издание на Никулденския конкурс да стане факт.