За пета поредна година Община Царево очаква снимките на грижовно подредените и приветливи дворни пространства, които правят още по красива и приятна за посещение най- морската Община на България.

Конкурсът “Красив и уютен двор” има за цел да обедини жителите на общината, като всеки със собствени  усилия  промени облика на родното си място. По- красивите дворове и частни имоти ще направят по – приятна общината както за местните хора, така и за туристите, които я посещават  през летния сезон.

Желаещите да участват в петото издание на конкурса следва да изпратят снимка(и) на поддържана от тях цветна градина или дворно пространство, намиращи се на територията на община Царево.  

Всяка снимка трябва да е придружена с имената и данните за контакт (телефон, e-mail), както и адреса на мястото, което е снимано. Снимките се изпращат на e-mail: ozkssd_tsarevo@mail.bg или в Дирекция Култура и образование в сградата на общината.

Крайният срок за желаещите да се запишат е до 10.06.2017 год. Ще бъдат връчени награди за най-красива градина или двор. Победителят ще бъде обявен от безпристрастното жури до края на месец юни.

Участвайте в конкурса, нека всеки допринесе община Царево да стане най-красивата община!

За допълнителна информация: тел. 0590 / 5 50 30