Отново е 6-и декември и редакцията на Gramofona.com има удоволствието да ви предизвика за 9-и пореден път да ни разкажете най-добрата и интересна риболовна история. До 6-и януари 2020 г. ще приемаме вашите истории, лакърдии и любопитни случки. Всяка една история, която ни изпратите на електронната поща ribarski_razkazi@abv.bg до Йордановден, ще бъде публикувана в сайта и ще участва в надпреварата.

И понеже сме верни на традициите, отново поверяваме на Ваньо Вълчев отговорната задача да бъде строго и безпристрастно жури. Наградите са повече от впечатляващи. Победителят ще грабне 400 лв., класираният на второ място - 150 лв., а третият ще получи 50 лв. Специализираният магазин „Синхрон“ отново ще зарадва призьорите с награди, достойни за най-добрите рибари. Морските вълци тази година се оплакват от липсата на слука. Мрежите им може и да са останали празни, но със сигурност имат какво да разкажат. Така че оставете въдиците и лодките и извадете писалките. Ние ви очакваме!

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да са публикувани в друга медия, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма Вербал ООД.