4-ти август е денят, в който Бургас празнува музиката и танца от 19:30 часа със специално събитие Let’s Get PRIM: Cherish the Night. Организатор и домакин на събитието е Гранд Хотел и СПА Приморец.

A Tribute to Sade” с 18 парчета на емблематичната Sade Adu, ще изпълни Елена Сиракова. Фината дама с кадифен глас е ученичка на голямата Камелия Тодорова. Позната е на родната публика и като участник в X фактор и световния мюзикъл "Коса".

Елена е участник в голям обем разностилни музикални изяви у нас. Специално за концерта-трибют, посветен на иконичната Sade, тя събира цяла плеяда изявени музиканти - Калин Жечев - клавишни, вокали; Димитър Льолев - саксофон; Радослав Славчев Riverman - бас; Стефан Цеков - ударни, вокали; Иво Лобутов - китара.

Музиката на Sade, ще се редува ритмично с изпълнения на балет "Кабарет". Професионалните танцьори ще пресъздадат на сцената в лятната градина около басейна на Гранд Хотел и СПА Приморец знакови хореографии от най-обичаните по света мюзикъли. Всяко изпълнение, ще е облечено в характерната стилистика на конкретното произведение.

Гостите на вечерта ще имат възможността да се насладят и на 4-степенно меню, дело на изкусния кулинарен виртуоз на Гранд Хотел и СПА Приморец – шеф Ивелин Кръстев. Специален flair барман ще има грижата за разнообразни атрактивни питиета, които добавят щипка допълнителна изтънченост на събитието, подкрепено любезно от Famous Grouse и Schweppes.

Какъв по-подходящ фон за подобно събитие от залезът в Морската градина на Бургас? Добавете елегантния лукс на Гранд Хотел и СПА Приморец и получавате съвършено тържество на музикално-сценичното изкуство и Sade.

Цена на куверт с включена вечеря / 4-степенно меню /: 79.00 лева на човек.

За повече информация и резервации:

+359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg