Не пропускайте да се включите в традиционния Никулденски конкурс на новинарски сайт Gramofona.com като напишете най-яката рибарска случка и ни я изпратите.

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да са публикувани досега, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма „Вербал“ ООД. Очакваме Вашите рибарски разкази на електронната поща на конкурса: ribarski_razkazi@abv.bg

За поредна година ние отново ще ви подготвим невероятни награди, които са осигурени от нашите партньори. Победителят и тази година ще грабне 400 лева, вторият ще получи 150, а класираният на трето място – 50 лева.

Всяка една получена творба ще бъде публикувана и ще участва в надпреварата. От началото на конкурса разказите се оценяваха от Ваньо Вълчев, но сега той възложи тази отговорна задача на писателя Динко Динков.

Сърдечно благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има и 12-то издание на конкурса. Сред тях са Застрахователна компания "Асет Иншурънс" АД, бизнесменът Иван Кузманов, бургаският народен представител от ДПС Севим Али, както и: