6 декември е. Традицията повелява на този ден да дадем официален старт на нашия Никулденски конкурс за написване на рибарска история. За 11-ти път ви отправяме предизвикателство да ни разкажете най-любопитната история, най-интересната лакърдия, стих или разказ.

Условието е да са свързани с морето или риболова и да не са били публикуване преди това. Наградите, както винаги са повече от атрактивни. Победителят ще грабне 400 лв., класираният на второ място 150 лв., а третият ще получи награда от 50 лв.

Ще има и любопитни поощрителни награди. Ако риболовът ви е в кръвта, ако перото ви е леко, колкото и въдицата – очакваме вашите истории до 6 януари 2022 год. на email: ribarski_razkazi@abv.bg

Всяка една получена творба ще бъде публикувана и ще участва в надпреварата. Тежката дума кои ще бъдат победителите имат невероятния Ваньо Вълчев и колегата му Динко Динков.

Сърдечно благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има и 11-то юбилейно издание на конкурса. Сред тях са бизнесменът Иван Кузманов, хотел „Утопия форест”, както и: