Израелската фирма за професионални ръкавици ELITE SPORT и фирма SUPERLIGA организира за втори път турнир за вратари в България «Battle of the Goalkeepers 2016».

Наградите са осигурени от фирма ELITE SPORT и спортна екипировка MASITA. В турнира ще бъде включено фото и видео заснемане.

Правилата на турнира са прости: двама вратари, двама на вратата (размер 7,32 х 2,44 – за група над 13 години разположени на 21 метра един от друг, врата с размер 5 х 2 за група 10-12 години разположени на 18 метра един от друг). Продължителност на един мач – 2,5 минути.

През това време вратарите трябва да вкарат един на друг колкото се може повече голове. Удари могат да се изпълняват с крак и хвърляне на топката с ръка, но без право да излиза от наказателното поле. Печели този, който вкара повече голове. Победителят продължава в следващия кръг, а победеният отпада.

Участие в шоу-турнира могат да вземат всички (професионалисти или аматьори). В зависимост от броя на участниците, те ще бъдат разделени на две или три групи. Под 12 години, 13 – 17 години и над 18 години.

За да се включите в надпреварата, трябва да изпратите заявление на:

Тел: 0877448850 (WhatsApp, Viber) или Фейсбук страницата «SUPERLIGABG» или «ELITE SPORT BULGARIA»

Снимка: www.focus-sport.net