Нефтохимик се завръща на своя стадион още тази неделя. Това става възможно благодарение на договора, който футболният клуб успя да сключи с най-голямата компания за спортни залози у нас Efbet.

„Попитахме феновете какво искат. Видяхме какво се коментира и мисля, че успяхме да сбъднем няколко мечти – на феновете и на бургазлии, които си искаха обратно стадиона, а и една наша – да имаме стадион, който носи нашето име“, коментира брандмениджъра на Efbet Теодор Табаков.

Договорът за сътрудничество между компанията и футболния клуб е 5-годишен и в този период стадионът в к/с „Лазур“ ще носи името Efbet Арена.

От Efbet са категорични обаче, че „шейховете“ ще получат достатъчно добра подкрепа, за да се състезават отново на високо ниво. „Ние не можем да върнем старите времена, но можем да напишем новата история, с новите успехи на Нефтохимик“, коментира още Теодор Табаков.

Нефтохимик се връща още тази неделя на своя стадион и ще посрещне отборът на Локомотив София. На мача шейховете ще излязат и с новите си екипи, които са с логото на компанията.