ДФК „Звездичка“ откри новото си спортно игрище в двора на ОУ „Найден Геров“ в Бургас. Истински празник за малките футболисти и за всички обичащи спорта в бургаския комплекс „Меден рудник“. На откриването официлно беше прерязана лентата от президента на ДФК „Звездичка“ Петър Алексиев, кмета на Бургас Димитър Николов и директора на училището Лазар Налбантов.

Главен изпълнител на обекта е строителната компания „Планекс Бургас“ ООД с управител Людмил Митов. В изграждането на терена значителен принос имат строителната компания „Инфра експерт“ АД с управител Андон Михалев и „Врънгови“ ООД с управител Стоян Врънгов, както и други фирми, на които клубът е отредил специално място в комплекса.

Макар учебтана година още да не започнала, дворът на училище „Найден Геров“ беше пълен с деца. Малки балерини с красиво съчетание поздравиха гостите на откриването.

А бъдещите големи футболисти показаха завидни умения в спорта. Кметът Димитър Николов каза на малките спортискти, че за да успееш в спорта трябва първо да си отличник в училище, така че той лично щял да следи успеха на футболистите.