Красимир Мечев е новият старши-треньор на футболния Нефтохимик. Мечев ще ръководи отбора през сезон 2021/2022, съобщиха от ръководството на клуба.

Специалистът за последно бе начело на Локомотив Горна Оряховица във Втора лига, а след като се раздели с клуба известно време прекара в Англия, където работеше към футболна школа с подрастващи.
Отборът има и нов спонсор. Това е  УФА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ, мениджърска агенция от Северна Македония със седалище в Скопие.

Спонсорският договор между Нефтохимик и УФА ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ вече е подписан.  „Всички ние вярваме и се надяваме, че проблемите вече са зад гърба ни, а всеки един футболист от отбора вече ще може да мисли само за представянето си на терена“, обяви Анелия Златкова, президент на Нефтохимик.

„Работи се усилено и по селекцията. Видя се, че Нефтохимик в каквото и състояние да е все пак е трамплин за много футболисти. Сами видяхте, че наши играчи отидоха в efbet Лига. Отборът ни ще бъде все по-атрактивна дестинация за футболистите и си пожелавам добър сезон с добри резултати. Вярвам, че през тази кампания няма да се борим за спасение, както през изминалата“, коментира още Златкова.