Ръководството на ФК „Черноморец“ предприе нова стъпка в посока развитието на клуба. "Акулите" вече ще имат административен директор. На този пост ще работи едно добре познато име на бургаската футболна общественост - Калоян Панайотов. Той е работил на този пост и преди в „Черноморец“, както и за отбора на Поморие, съобщиха от футболния клуб.

На финалната права пък са ремонтните дейности на стадиона на клуба, който ще бъде готов за първия пролетен кръг в Трета лига. На 23-и февруари „Черноморец“ посреща градския си съперник „Нефтохимик“ в дерби, което се чака от всички фенове в града. Много сериозни средства бяха инвестирани в ремонта на съоръжението през последните месеци, като парите бяха осигурени от спонсори, от самия клуб, както и от фенове и приятели.

Впечатляващият резултат от работата се вижда и разликата с обстановката преди това е коренно различна.

Същевременно ръководството на „Черноморец“, футболистите от ДЮШ и техните родители изказват специални благодарности за оказаното съдействие на един от най-отдадените привърженици на отбора Костадин Ралев за участието на набор 2003 в международния турнир "Пирин къп". Спечелената от надпреварата титла я посвещават именно на него. Припомняме, че родените през 2003 г. "акули", водени от Нено Ненов, победиха на финала ЦСКА-София, след изпълнение на дузпи.