Само след броени дни Milan Camp идва в Несебър, където следват две издания на лагерите - от 2-ри до 7-и юли и 10-ото юбилейно издание от 6-и до 11-и август. И двата лагера в Несебър, който домакинства проявата за втора поредна година, ще се проведат на модерната база на ОФК „Несебър“, съобщиха от морската Община.

Кампът ще започне с церемония по случай откриването и раздаване на екипите, специално доставени за всеки един от участниците. Ще присъстват специалните гости – г-н Ивайло Рачев – организатор на събитието, италианските треньори от Академията на AC Milan – Варио Перели, Дамиано Мороти, Лука Гориети, Катело Гарджуло, деца и родители.

След церемония по случай откриването ще се проведе и първата тренировка, която винаги е най-вълнуваща.

Всички деца ще се забавляват и ще научат нови техники във футбола от истински специалисти, но все пак голямата награда никак не остава на заден план. Най-добрите ще получат уникалната възможност да заминат за Милано през 2020 г., където ще се изправят срещу свои връстници от цял свят в ежегодния Milan Camp Day.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а през 2019 в общо трите издания, организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria очакват повече от 300 деца от България и чужбина.

Повече информация и записвания за предстоящите кампове можете да намерите на официалния сайт на Milan Academy Junior Camp Bulgaria – www.milanacademyjuniorcamp.bg.