По-малко от една година след откриването на първия Pulse клуб в Бургас, дойде време втори център с тази марка да отвори врати в града. Огромният успех на Pulse Galleria Burgas и стотиците запитвания за разширяване на мрежата с локации мотивира мениджмънта на компанията да удовлетвори желанието на спортуващи бургазлии.

Новата спортна локация се казва Pulse Vital Burgas и се намира в кв. Зорница. Откриването ще се състои на 7-ми март от 17ч. Водещ и гост изпълнител на коктейлното парти е изпълнителят 100 Кила. Програмата включва спортни надпревари, изненади и много музика.

Новият обект на Pulse ще разполага с типичните за бранда просторни и модерни тренировъчни силови и кардио зони. Клиентите ще могат да се възползват и от различни групови занимания, водени от топ треньорите в града.

От Pulse са помислили и за тези спортуващи, които желаят да посещават и двете локации в Бургас. Те могат да се възползват от специалното ценово предложение. Може да се информирате на място в Pulse Galleria Burgas (Mall Galleria Burgas, ниво 2) или онлайн на този линк.

Pulse Vital Burgas е четвъртият реализиран проект на Pulse за последните 12 месеца. С него компанията дава категорична заявка за пръв избор на спортуващата част от града. Чрез платинената карта на Pulse може да посещавате и всички Pulse локации не само в Бургас, но и в цялата страната: девет обекта в София и по един в Пловдив, Свети  Влас и Банско.

Откриването е с вход свободен и всеки е добре дошъл. Това е възможност да видите обекта лично и на място да се запознаете с услугите, които се предоставят тук. Ако желаете да посетите друга локация на Pulse, от компанията дават и тази опция като единственото, което е нужно, е да се регистрирате на този линк: www.pulsefit.bg/workout