Увеличаващият се интерес към електронните спортове принуди онлайн букмейкърите да вградят тази дисциплина в тиражите си. Последвайки този полезен линк за Bwin, ще научите повече за eSports залозите във виртуалното пространство и какви са стъпките за залагане. Ще узнаете колко пъстра е палитрата от видео игри и какви невероятни печалби са предвидени за най-добрите познавачи.

Защо да изберете австрийския оператор пред останалите компании на родния пазар, разказват експертите от Efirbet.

Лесна регистрация и мигновен депозит

Без значение дали ще залагате на футбол, еСпортове, или тенис, нужно е да се регистрирате в платформата. Процесът се изпълнява за броени секунди, като се изисква попълване на формуляр с лични данни. Bwin е длъжен да удостовери възрастта, настоящия адрес и имената на всеки потребител, преди да му осигури достъп до залозите с реални средства.

След като се присъедините към букмейкъра и активирате профила си, трябва да заредите игралния баланс. Разполагате с изобилие от методи на плащане, включително еУолети, дебитни карти, банков превод. Има сравнително нисък праг на внасяне - $20, а времето за трансфериране на парите е около минута. Тегленето от bwin се изпълнява чрез подобни разплащателни способи, без да се удържат комисионни.

 

Изобилие от eSports залози в bwin

Когато се присъединявате към онлайн букмейкър, с цел да залагате на електронни спортове, необходимо е да прегледате тиража. Уверете се, компанията се отнася с уважение към eSports индустрията и се придържа към тенденциите на пазара.

Bwin например разполага със самостоятелен раздел за eSports залози, който се отваря от основната навигация. На екрана се появяват активни събития, предстоящи турнири и списък с всички видеоигри. Разработен е наръчник с често задавани въпроси за еСпортове, включващ сведения за наличните пазари и начина на уреждането им.

Ето кои игри попадат под радара на Bwin:

Ø  League of Legends;

Ø  Dota 2;

Ø  CS:GO;

Ø  FIFA;

Ø  Starcraft;

Ø  Rainbow 6.

Имате достъп до различни маркети, изискващи правилно прогнозиране на: победител, хендикап, първа карта – печеливш, общо карти под/над, точен резултат. Коефициентите на eSports залози в Bwin са едни от най-високите на пазара, което е гаранция за солидни печалби.

Приемат се единични и множествени селекции (акумулатори и системи), като е наложен нисък лимит на залагане. Ако се съмнявате в резултата на събитие, на което вече сте заложили, можете да затворите талона с функцията Cash Out и да грабнете предварителна печалба.

Супер бонуси за залагащи на еСпортове

На последно място, но не и по важност, се нареждат страхотните бонуси за залагащи на електронни спортове. След като преминете регистрация в Bwin, имате право да изискате начална оферта на стойност 100% до 222 лева при първи депозит. За да получите безплатни залози, нужно е да внесете най-малко $20, без да използвате услугите на Skrill и Neteller. След това е задължително да превъртите средствата неколкократно, за да отключите тегленето от баланса.

Редовното участие в eSports раздела на оператора носи допълнителни облаги под формата на FreeBet и бонус Презареждане. Организират се състезания за най-големите познавачи, които са придружени от щедри наградни фондове.

Ако възникнат въпроси, свързани с усвояване на бонуси за eSports, или имате технически проблем с платформата на Bwin, не се колебайте да потърсите помощ от съпорта. Очаква Ви квалифициран персонал, който ще отговори на всяко запитване чрез имейл или чат на живо.