Над 100 състезатели от над 15 държави  пристигат в Бургас за турнира за юноши и девойки до 16 години от трета категория на Тенис Европа "OXYCOM CUP". В надпреварата ще вземат участие най-добрите тенисисти от България и състезатели от Сърбия, Испания, Англия, Румъния, Полша, Естония, Германия, Италия, Франция, Латвия, Словения, Кипър, Русия, Австрия и други.

"ОXYCOM CUP" ще се проведе между 11-ти и 17-ти декември 2023 година на кортовете на Тенис клуб "Авеню". Във времето бургаският клуб затвърди позицията си на водещ клуб в България, организирайки множество държавни, регионални и международни турнири.

През 2024 година Медицински център "Оксиком" навършва 25 години от своето създаване. Този юбилей ще се отпразнува с поредица от инициативи, които са в тон със социално-отговорната политика на здравното заведение. В тази връзка първото събитие, което Медицинският център подкрепя като генерален спонсор е Международен турнир по тенис от Календара на Тенис Европа до 16 години - Категория 3 за момчета и момичета "OXYCOM CUP".

Турнирът се осъществява от Тенис Клуб "Авеню" със съдействието на Българска Федерация по Тенис, както и с подкрепата на Община Бургас, спонсори и медийни партньори.