Некст Консулт събра повече от 40 представители на бизнеса на брега на морето в Бургас, за да им разкаже за добрите практики в управлението и съвременните технологии, подпомагащи компаниите в тяхната дигитална трансформация.

Гостите имаха възможност да обменят опит и да поговорят в неформална обстановка за бизнес и за ветроходство, разбира се. Поводът за бизнес коктейла, организиран от водещата консултантска компания, е откриването на тазгодишната ветроходна регата Кор Кароли, чийто генерален партньор е Некст Консулт.

Броени часове преди официалното откриване на регатата множество мениджъри и експерти от водещи компании в България и чужбина се събраха в екзотичния плажен бар ХаштагПавилион и се насладиха на елегантен, неформален бизнес коктейл, акомпаниран от добро настроение, интригуващи бизнес дискусии, вкусна храна и летни коктейли.

След края на събитието гостите се отправиха към бургаското пристанище, където на Морска гара, Бургас с официална програма бе даден стартът на тазгодишната регата Кор Кароли Некст Консулт 2022, носеща името и на генералния партньор на първенството.

Надпреварата бе открита от заместник кмета на града - Красимир Стойчев.

На церемонията присъстваха главният организатор - кап. Тома Томов, управляващият партньор на Некст Консулт - Орлин Дачев, и Любов Малик, Старши мениджър Партньорства в Salesforce. Спортното състезание започна с про-ам гонки в очарователния бургаския залив, съпътствано от красиви платна, морски бриз и много адреналин.

А доброто време даде възможност на ветроходците да покажат пълния си потенциал от умения във водата. Вечерта по време на откриването победителите в различните състезателни класове получиха своите награди, лично дадени от официалният гост на откриването - г-жа Любов Малик от Salesforce.

Официалната част продължи с коктейл за участници, спонсори, организатори и медии. В четирите дни на състезанието състезателните лодки ще се движат по маршрут Бургас – Свети Влас – Балчик и ще финишират в морската столица – Варна.

Първият етап от първенството с гонка от Бургас до Свети Влас е именуван Некст Консулт в чест на генералния спонсор, а продължителността му е около 3 часа при добро време.

44 лодки и 304 състезатели се включиха в една от най-атрактивните и престижни ветроходни регати.

 

Фотограф: Ивайло Великов