ГЕРБ ще проведе национална предизборна среща на 20 януари в София. По време на форума Националният предизборен щаб ще представи всички мероприятия и организационни дейности, които трябва да извършат общинските, областните и националния предизборни щабове на ГЕРБ, обявиха от пресцентъра на партията, пише Фактор. Във форума ще участват министри, депутати, евродепутати, кметове и партийни ръководители.

Седмица по-късно конгресът на БСП ще утвърди т. нар. Визия за България, която ще се превърне в предизборна платформа на партията за предстоящи парламентарни избори. На заседанието на 26 януари БСП ще гласува и предизборните обещания за евровота през май.

От съобщение на ГЕРБ днес се разбра, че е заседавал предизборният щаб на партията, чийто ръководител отново е Цветан Цветанов. Решено е, че номинациите за кандидати за евродепутати ще приключат до 20 февруари. При БСП този процес ще продължи до 15 март.

На 20 януари ГЕРБ ще обсъди и инициативата за провеждане на национален граждански диалог по основните секторни политики във всичките 29 области на страната. Гражданският диалог ще е под мотото "Европа в нашия дом" и ще се проведе в от февруари до април т.г., съобщиха от партията.

 

Снимка: Архив