Към протестиращите изпитвам огромно уважение, към провокаторите – неприязън, която никога няма да спре. Това заяви в Кърджали министър-председателят Бойко Борисов, който участва във водосвета, отслужен от пловдивския митрополит Николай, с който се откри новопостроеният манастирски комплекс "Свети Йоан Предтеча".

"Винаги съм казвал, че уважавам протестите на хората. Няма досега случай на протестиращи, които са искали нещо от правителството или са предлагали, и не са били срещнати, изслушани и след това да не им е бил решен проблемът. Но безспорно тези провокатори, които хвърляха бомби по полицаите и къртеха София, към тях изпитвам неприязън, която никога няма да спре", каза Борисов.

Той коментира и днешните вътрешно партийни избори за председател на БСП. "Единственото, в което се обвиняват на днешните избори на БСП, е във фалшификация на изборите. И в лъжа. И че не са честни изборите. Или по навик го говорят, защото, като губят изборите, го правят, или те искат да правят следващите избори", коментира още министър-председателят.

Източник: БТА

Снимка: Стопкадър фейсбук