Бойко Борисов не спести критиките си към партийния актив на провеждащата се в момента работна среща на ГЕРБ в София. Премиерът и председател на партията призна, че до момента е свършена изключително много работа.

В същото време партийните структури по места не са достатъчно активни и мълчат, когато са нападани от различни опоненти. Така в хората се наслагвало неправилно впечатление, смята премиерът. Борисов даде за пример кампанията на БСП срещу магистрала „Хемус“.

„Трябваше тогава всички да излезете и да кажете, че по тези пътища измират хора, че не може без магистрали. Не можеш да сравниш Варна с Бургас заради липсата на „Хемус“, коментира Борисов. В речта си Бойко Борисов отчете, че партийният актив е пасивен при всяка една критика, вместо да се защитава.

„Кмет по кмет като ви гледам – няма град, в който да не е направено нещо. И в същото време хората са недоволни. Не мога да си го обясня“, заяви още Борисов.

За финал той не пропусна да предупреди съпартийците си. „Свършили сме страшно много работа. В същото време БСП с провалените си политици, с тези, които бяха изгонени от управлението, ни доближава. Внимавайте, огледайте се добре какво правите!“

 

Източник: 24 часа