Още една от жертвите на насилника от Сливен разказа нови разтърсващи факти от "практиката" на мъжа, която включва рязане с ножове, заплахи и побой. След разкритията на 19-годишно момиче, че е насилванo близо година от 55-годишния мъж, жена разказа, че е била отвлечена в дома му. Тя вече е дала показания в полицията, съобщи бТВ.

Денем тя не излиза от къщи, а нощем сънува как я пребиват.

Жената среща насилника пред медицински център, докато чака преглед. Мъжът ѝ казал, че всичко ще е наред и тя му се доверява. Отиват в дома му, той я заключва и започва гавра и побой.

"Той каквото кажеше, аз това правех, защото нямах друг избор. Беше ме порязал - ето тук, на гърлото, с нож. Защото не бях съгласна, че ме е отвлякъл, не исках да съм с него", споделя 23-годишното момиче.

Той я реже с нож и по врата, по ръката.

"Като не исках да ям, пак ме биеше, викаше: "Ти нарочно не искаш да се храниш, да умреш и да ме вкарат до живот. Намерих един телефон, с който да се свържа с полицията, ама той ме хвана и ме би. Където свареше, там удряше. Постоянно носеше пистолет със себе си", разказва потърпевшата.

Докато е отвлечена и е в дома на похитителя, там е заключена и друга жертва.

"Даде ни една кофа да се изхождаме и аз казах на момичето: "Помогни ми, той ме отвлече, но тя ми каза, че е в същото положение – и нея също я изнудва", разказва жената.

След месец тя успява да избяга.

Мъжът остава в ареста с обвинения за блудство и изнасилване. Заплашен е от затвор между 2 и 8 години.