В следващите четири години царевският кмет и екипът му ще продължат дългосрочната си стратегия  за развитие на общинския център и по-малките му населени места.

„Предстои ни да завършим стартиралия вече център на Ахтопол. Започваме да превръщаме града  в това, в което отдавна трябваше да се превърне”, коментира пред журналисти новият-стар кмет на Община Царево Георги Лапчев.
 

Той допълни, че съвсем скоро невероятната Морска градина в курортния град Лозенец също ще бъде готова. „Може би един от най-големите амфитеатри по морето ще бъде там. Продължаваме и довършването на двете училища в Царево, както и административната града в града.
 

„Подобна строим и в Синеморец- едно село, което е с изключителен темп на развитие и отдавна заслужава да има нова административна сграда. Ще продължим да поддържаме тази невероятна красота, която успя да впечатли стотици хиляди хора, идвайки тук при нас по Южното Черноморие. Не случайно се появи и репликата: Защо в Царево може, а в София не може?

Да, в Царево ще може още много неща, защото нашата програма от задачи е много обемна”, бе категоричен царевският кмет.

По думите му в града имат огромен афинитет към културата и това си е проличало през последните няколко години.

„Вярвам, че трябва да засилим още този дял на общината, защото се превръщаме в истинския културен център на морето”, подчерта  още Георги Лапчев.

 

 

Снимка: Архив, Gramofona.com