Историята на пловдивската ученичка Верджиния и бизнесмена Николай Костов продължава да е все така шокираща. Двамата станаха популярни в цялата страна покрай нестандартната си връзка и огромната разлика помежду си. От месец пловдивчанката твърди, че вече е сключила брак с мъжа, който може да й бъде дядо, съобщава Блиц.

Верджиния Джебилян се представя вече навсякъде като Костова и дори е регистрирала обща страница на нея и любимия си във Фейсбук.

В продължение на четири години Верджиния и Николай скандализират Пловдив с връзката си. Когато се запознават, тя е едва на 14 години, а той – на 59. Не се притеснява да се снима с нея, независимо от обвиненията в педофилия. Дава на момичето да пуши и да пие, то спира постепенно да ходи и на училище.

В 7-ми клас искат да я изключат от училище заради непрестанните изцепки. Хваната е да идва пияна на училище и да пуши по коридорите.

В момент на емоционален подем към преподавателката си по арменски език изразява чувствата си с... едно голямо фекално образование насред кабинета по арменски език. Накрая спретва и стриптийз в мъжката тоалетна на училището. Радващите се на безплатното шоу момчета веднага й направили видеоклипове, които след това започват да се разпространяват в интернет.

Самата Верджиния твърди, че се запознава с Николай в момент на семейни проблеми, когато нямала никакви средства. Той започнал да й помага финансово, а тя постепенно се привързала към него.

Понякога в компанията на двамата се присъединява и жена, приятелка на Николай, заснета в доста предизвикателни пози с момичето. Тя ми е само приятелка, твърди Джебилян.