Клубът Какао бийч ще посрещне една от най-обичаните жени на световната електронна сцена – NAKADIA на 9 юли. Заедно с нея зад пулта ще застанат и двама от най-успешните български диджеи – Vesselin и Shoto.

През 2014 г. тайландската диджейка вече е намерила себе си в стилове като дийп хаус, тек хаус и техно, и има над 55 гига в 12 страни. Оттогава насам тя представя своето уникално ъндърграунд звучене в легендарни клубове в Берлин, Лондон, Банкок и много други. Тя е и неразделна част от най-популярните партита на Ибиса.

Заедно с NAKADIA в събота ще чуем и Vesselin – едно емблематично име за българската електронна сцена. С повече от 15 години опит зад гърба си, той безспорно е най-популярният и търсен български диджей. През годините Vesselin е делил една сцена с имена като Carl Cox, Satoshi Tomiie и Sven Vath, и е един от малкото български диджеи, предизвикали фурор в меката на електронната музика – Ибиса.

От най-високо качество ще бъде и времето, прекарано под звуците на бургаския диджей Shoto. Всеки, който е бил в неговата компания, знае какво означава музиката за него и какво място заема тя в живота му.

Снимка: dama.bg