Ще научим туристите да почиват активно, отдавайки се на различни спортни занимания, каза за Gramofona.com концесионерът на един от най-романтичните плажове по нашето Черноморие Димитър Тодоранов. А амбициите му не са безпочвени и както вече сте разбрали, името не е случайно съвпадение, става дума за треньора на националния отбор по карате.

KarateНа плажа в Лозенец летовниците наблюдаваха демонстрации по бойни изкуства, йога, пилатес, плажен фитнес и футбол.

Това са само част от спортовете, които ще се практикуват ежедневно на пясъчната ивица.

Официалното откриване беше направено в събота (7-ми юли) с благотворителен футболен мач с „Отбора на сърцето” на Фондация „Димитър Бербатов”.

 

 

Pilates

 

Мис България 2011 Ваня ПеневаНа терасата с чаша екзотичен коктейл игрите наблюдаваше Мис България 2011 Ваня Пенева.

Оказа се, че миската е част от отбора на звездите с големи сърца, които направиха оспорван финал с отбора на домакините- „Hacienda Beach”.

Във второто полувреме бяха направени няколко смени в „Отбора на сърцето” и така на терена се озоваха три красавици. Те се оказаха и много технични с

топката или просто използваха тънкостите на женската сила, но головете ми последваха един след друг. Така срещата завърши с 5:2 за звездите, но Вяра Атова призна, че повече и е помогнала чаровната усмивка за точните попадения (б.р.- а зрителите се чудеха защо вратарят буквално падаше, когато Атова се изправяше„лице в лице” срещу вратата).

Мис България 2011 Ваня Пенева
За Мис България 2011 обаче, нищо от това, което се случи в мача на плажа, не е случайно. Ваня Пенева коментира победата с дорите организационни способности на капитана на отбора Лео. Освен това най-красивата българка за 2011-та като малка играела често футбол с брат си.

Концесионерът на плаж „Hacienda Beach”, Димитър Тодоранов, направи дарение от 2000 лв. за фондацията на Бербатов, подкрепяща даровити деца. В края на разгорещената среща двата отбора скочиха в морето, за да охладят страстите.


Hacienda Beach

Беше отслужена света литургия на плажа в Лозенец за безметежно лято и успешен сезон.

 

Hacienda Beach_морето