Министерството на културата разпореди проверка как точно са били отпуснати средства от национален фонд „Култура“ за шоу с бинго, водено от драг кралици. По информация на 24 часа държавата е платила 93 000 лева за проекта „Дългосрочна програма за растеж на The Steps – иновативно мултифункционално културно социално предприятие“. Финансирането е по програмата за възстановяване и развитие на частни културни организации.

Организацията The Steps се занимава с поректи, свързани с ЛГБТИ общонстта. Шоуто, което е подкрепено от фонд „Култура“ е за посетители на възраст 18+ и има доста провокативна реклама в социалните мрежи.

"За да сбъднем и най-смелите ви фантазии и желания сме поканили не две, а три Драг Кралици! Те ще ви завържат за столовете и ще въртят топките в Дринго сферата, докато някой не направи линия-две или запълни цялото картонче. За най-непослушните ще има и специални награди.

Звездното Драг трио, което ще ни забавлява до скъсване и ще ни изпоти от удоволствие са сексапилната пума Пина, горещата Малина и най-свежото и изкусително бижу Емануела!"