В навечерието на коледните празници Lidl предлага специални изненади за малки и големи. Дървени играчки Playtive Junior, вече познати и обичани от българските потребители, деликатесни предложения, напитки и декорация за повече уют от серията Deluxe ще донесат незабравими преживявания тази Коледа, съобщиха от компанията.

Дървените играчки Playtive Junior са изработени от естествена дървесина, което спомага за това те да са дълготрайни и устойчиви. Чрез тях, освен че получават незабравими спомени, децата развиват фини двигателни умения, логическото мислене и въображението си. Серията играчки Playtive Junior включва дървени влакове, пъзели, къщи за кукли и кухня, с които децата могат да развият своите сетива и въображение. Играчките от дърво са съобразени с нуждите на децата и са изработени от дълготрайни и качествени материали, безопасни за тяхната игра.

Дървените играчки в Lidl отговарят на най-високите стандарти за качество и имат сертификат FSC – гарантиращ, че дървесината, с която са произведени играчките е от стопанство, което се е ангажирало с екологично устойчиво, социално полезно и икономически изгодно управление на горите. Със сертификат TÜV Rheinland родителите могат да бъдат спокойни, че играчките са преминали през тестове за механична и електрическа безопасност, както и проверка за запалимост и наличие на химикали и токсични материали.

Lidl се е погрижил не само за малките деца, но и за порасналите такива, подготвяйки специални коледни предложения със серията Deluxe. Тя включва готови разядки, деликатесни меса като стек от кенгуру, морски и вегетариански ястия, изкушаващи десерти за всеки вкус. С тях празничната трапеза ще стане още по-изискана и запомняща се. Различни видове паста, сирена, пастети, чайове и кафе ще впечатлят гостите и ще спомогнат за прекарването на незабравими моменти заедно, наслаждавайки се неустоимите предложения, в компанията на любимите хора.

Коледните предложения от серята Deluxe и дървените играчки Playtive Junior са в традиционното за Lidl оптимално съотношение качество-цена. Повече информация за продуктите можете да намерите на lidl.bg.