Да продадеш колата си за скрап може да звучи като странна идея, но всъщност може да бъде умно финансово решение. Въпреки че може да сте привързани към колата си, има няколко причини, поради които може да е време да се сбогувате и да я продадете за скрап. За да Ви помогне в процеса на бракуване, „Екометал инженеринг“ изкупува непотребни коли за скрап в цялата страна.

Първо, ако колата ви е стара или повредена и непоправима, едва ли ще можете да я продадете за много пари. Всъщност може дори да се наложи да платите на някого, за да я махне от Вас. В този случай продажбата на автомобила ви за скрап е много по-добър вариант.

Ще можете бързо и лесно да се отървете от колата си и дори може да получите малко пари за нея.

Второ, ако колата Ви изисква много пари за ремонт, може би, е време да намалите загубите си и да я продадете за скрап. Въпреки че никога не е лесно да се сбогувате с кола, в която сте инвестирали много време и пари, важно е да запомните, че колите не са инвестиция. Те са амортизиращ се актив и с напредването на възрастта изискват все повече поддръжка.

Ако харчите повече пари за ремонт, отколкото струва колата Ви, време е да я бракувате.

Икономия на разходи за поддръжката на старата кола - колата, която вече не се използва или е на практика непоправима, не само заема място пред дома или двора, но и изисква месечни разходи за застраховка, данъци, ремонти и годишни технически прегледи.

И накрая, продажбата на вашия автомобил за скрап също е чудесен начин да дадете своя принос за околната среда.

Старите коли могат да бъдат големи замърсители и като продавате колата си за скрап, вие помагате за намаляване на количеството замърсяване в света. Освен това много пунктове за скрап ще рециклират метала от вашата кола, което е страхотно за планетата.

В заключение, ако обмисляте да продадете автомобила си, не пренебрегвайте варианта да го продадете за скрап. Въпреки че може да не е най-бляскавият вариант, може да бъде най-доброто финансово решение, което ще вземете. Не само ще можете да се отървете от колата си бързо и лесно, но и ще дадете своя принос за околната среда.

Така че, ако сте готови да се сбогувате със старата си кола, помислете дали да не я продадете за скрап. „Екометал инженеринг“ осигурява за своите клиенти безплатен транспорт и взимане на колите от адрес. Заплаща в брой най-високите цени за автоскрап у нас.

Освен това, за всеки бракуван автомобил издава удостоверение за дерегистрация, с което бързо, лесно и удобно отписвате колата от КАТ, снемате я отчет и вече не текат данъци и такси за нея.

Работим всеки ден от 08:00 до 20:00 часа, без почивен ден!