Константин Папазов съобщи, че е заразен с коронавирус. Тити Папазов обяви новината в личния си профил във фейсбук. Ето какво написа Папазов:

На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го прости!

Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19.
За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болеста.

Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина.ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация,защото тя може да е само временна.

Ако никой не иска да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!

Тити Папазов е смятан за втория човек на Герена. Той има изключително много публични прояви и е чест гост в телевизионни студия.

Запознати коментират, че контакният му кръг е изключително широк и в момента доста хора могат да гадаят дали са се заразили от Тити, или не.

Добрата новина е, че Тити Папазов няма никакви симптоми и в момента се чувства много добре.