Мъж намушка с нож жена си, докато тя гостувала на роднини в Септември. Драмата се е разиграла в петък следобяд в ромския квартал на града. Това съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов, цитиран от „24 часа”.

36- годишната жена от Пловдив е транспортирана с множество прободни рани в корема и краката в областната болница в Пазарджик. Пострадалата е била незабавно оперирана, състоянието и е тежко, съобщиха от здравното заведение. В петък жената пристигнала на гости при роднини в Септември, когато изненадващо там дошъл и 41-годишния мъж, с когото живеели на семейни начала.

Между двамата избухнал скандал, причината за който била ревност. Пред близките й мъжът обвинил жена си, че му изневерява. Изневиделица той извадил нож и нанесъл множество прободни рани в тялото на любимата си. Веднага след това се качил в автомобила си и избягал от мястото. Със съдействието на полицията в Пловдив ревнивеца е открит и задържан в пловдивския кв.” Столипиново”. Той е приведен в полицейския арест в Септември, а разследването на случая е поето от Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Източник: Нова телевизия