Авторът на култовите хитове на Тони Димитрова „Ах, морето“ и „За тебе хората говорят“ Иван Ненков е обран по време на концерт в заведение в Студентски град в София.

За това се ожали самият той в профила си във Фейсбук. „Не пей ми се! Снощи в „Бумъра 3“ … някой… лява ръка – десен джоб… Защо?“, написа на стената си поетът, написал куп популярни песни за „Фамилия Тоника“, „Щурците“, Веселин Маринов, Кичка Бодурова и много други.

От коментарите под поста творецът уточнява, че е изчезнал само един маракас, но пак го боли. Това се случило докато той се вихрел на сцената със своята китара, писа „Телеграф“.

Наскоро и дъщерята на Ненков Божана, която също се изявява на сцената като певица под псевдонима Джейн, се ожали за измама. През лятото 25-годишната изпълнителка пусна новата си песен „Boy“, която сама е написала като музика и текст, при представянето й разкри, че първият й сингъл „Нямаме време за повече драма“ не се е чул от меломаните заради пиар измама. Рекламният агент обещал да вкара в ротация парчето в няколко радиостанции и телевизии, но взел хонорара си и изчезнал, без да свърши работата.

Източник: fakti.bg