Нов партньор за бизнеса стартира дейност в Бургас

| Нов партньор за бизнеса стартира дейност в Бургас

Kross Lubricants поема водеща роля в индустрията като производител на смазочни материали в Турция. Той е лидер в производството и търговията на моторни масла, като хармонично съчетава своя 33-годишен опит със съвременни технологии по целия свят. Възползвайки се от този богат опит, Kross Lubricants се ангажира да осигури качество, доверие и безпроблемен достъп на своите партньори, отговаряйки на съвременните стандарти. Нашият ангажимент към удовлетвореността на клиентите и предоставянето на висококачествени продукти представлява нашата философия за обслужване.

KROSS успешно разпространява повече от 100 вида продукти, произведени в пет предприятия в цяла Турция. KROSS установи присъствието си на международният пазар, като започна експортни операции в повече от 50 страни. Трайното лидерство на компанията в индустрията е резултат от хармоничното интегриране на минал опит с нейния ефективен и ориентиран към решения персонал. KROSS затвърждава водещата си позиция в индустрията, като продължава ангажимента си да предоставя ефективни решения.

Нашата компания играе важна роля като доставчик на суровини и крайни продукти за много местни производители в Турция. Като се фокусираме върху предоставянето на конкретни решения в секторите, които обслужваме, ние създаваме синергия с потребителите и гарантираме, че подходящият продукт се използва в правилните приложения и по най-икономичния начин. Този ангажимент се подкрепя от специални програми за обучение и следпродажбени услуги за техническа поддръжка, предлагани на нашите клиенти. Това засилва нашия ангажимент към съвършенство и удовлетвореност на клиентите.

НАШАТА ВИЗИЯ: Да бъдем разпознати като леснодостъпна, международна марка от най-висок клас със значителен пазарен дял и да бъдем предпочитана опция както у нас, така и по света.

НАШАТА МИСИЯ: Да достигнем до нашите бизнес партньори с широка продуктова гама и превъзходен подход към обслужването, като предлагаме решения и ползи с висока стойност. Ние постигаме тази цел чрез непрекъснати научноизследователски и развойни проучвания чрез интегриране на най-новите технологии с 33-годишен опит.

Представител на компанията за Бургас е фирма „2 К ПЕТРОКИМЯ“ ООД с тел.: +359876944153 и +359877067270

 

Бизнес Юг е съвместен проект на Бургаската търговско-промишлена палата и информационен сайт Gramofona.com

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

23.06

18o - 27o
24.06

17o - 28o
25.06

18o - 29o
26.06

19o - 28o