Пилоти и пасажери се запознаха с модния проект на Gramofona.com от вестника, който издава Летище Варна. Милена Журова, която отговаря за сигурността на пътниците на бургаския аеропорт бе една от участничките в Street fasion of Burgas и събра над 15 000 гласа. След участието си в проекта, Журова украси една от страниците на вестника.

Той се разпространява едновременно на двете летища – Бургас и Варна. Тиражът на вестника е голям , излиза на два езика – български и английски и се чете както от служителите в летищата, така и от всички пасажери, които преминават през терминалите.

Макар че модният проект на Gramofona.com няма година от стартирането си, бележи сериозен напредък. Досега в Street fasion of Burgas участваха гимназисти, журналисти, майки с малки деца, спортистка, модел, готвач, барман много други, които не се притесняваха да покажат ежедневното си облекло.

Отличените получиха своите награди от нашите спонсори, а ние продължаваме да показваме  уличната мода в Бургас. Необходимо е само да сте навършили 18-години, за да участвате. Изпратете ни ваши снимки и кратка информация за Вас на street_fashion@abv.bg
Покажете как дефилирате по улиците на града и какви дрехи обичате да носите!