Огромен комплекс в Свети Влас привлича като магнит това лято туристи от страната и чужбина.

„Панорама Дриймс“ се намира между популярните черноморски курорти Слънчев Бряг и Свети Влас и се превърна в една от топ дестинациите за сезона.

Апарт-комплексът е сгушен в източните склонове на Стара планина и в близост до морския плаж.

Комплексът, който разполага с 222 апартамента, е идеален за почиващи с деца. На разположение на гостите са голям басейн, детски басейн, шезлонги и чадъри, като използването им е включено в цената на нощувката.

За най-малките е на разположение чудесен детски кът с пързалка, пясъчник и беседка. Водата в басейните е чиста, а общите части – много добре поддържани.

Персоналът е опитен и се грижи нон стоп за комфорта на гостите. Голямо удобство за курортистите е паркингът, който е включен в цената. Той се ползва при наличие на места.

Комплексът се намира в близост до градовете Несебър и Свети Влас, и к.к. Слънчев бряг. По този начин почиващите могат да се насладят на спокойствието и винаги, когато пожелаят да се забавляват, лесно да стигнат в близките градове.

Автобусна спирка има само на 100 метра. Летище Бургас е на 30 километра от „Панорама Дриймс“. На метри от комплекса има голям на брой ресторанти, както и магазини/супермаркет.

Комплекс „Панорама Дриймс“ съчетава всичко онова, което летовниците търсят за своята невероятна лятна почивка. От управата очакват своите нови гости, като им обещават незабравими емоции и много приятна атмосфера.

За повече информация: 0887233021 - Рада Атанасова, управител