Мартин Йорданов отпътува за Париж, за да извиси глас на най-известния булевард в света…
 

О-о-о, Шанз Елизе! Марти Йорданов отново ще разтупти сърцата на хиляди зрители в огромна зала на известния парижки булевард, научи Gramofona.com. Талантливият 15-годишен бургазлия е поканен да участва във фестивала „Езиците и културите по света“. 

Освен безспорните музикални заложби, които притежава, младежът носи в себе си и театрални дарби. Само преди дни той спечели първа си театрална награда, рецитирайки Шекспир. Прекрасното изпълнение на монолога от „Двамата веронци“ му донесе голям плакет от международния детски фестивал „Млади таланти 2016“, който се проведе в Националния дворец на децата в София. И това е само след участието му в два спектакъла на режисьора Христо Симеонов.

Програмата с ангажименти, участия и пътувания на младия бургазлия може да се мери по плътност с тази на премиера Бойко Борисов. От Париж Марти ще отлети направо за Индия. В Делхи той ще участва в поредния международен фестивал. Веднага след него ще отпътува за Румъния, тъй като в Букурещ ще бъде финалният концерт на Музикалната олимпиада за деца. В румънската столица ще остане поне седмица, за да подготви хореографията с балета на голямата сцена. Той ще изпълни специално написана за него песен, защото е носител на миналогодишната награда.