Бургаският фотограф Калин Радев отправя специално предизвикателство към всички бъдещи абитуриенти. Той кани младите бургаски момичета и момчета, които завършват за един предварителен кадър в уютното му студио в центъра на Бургас. "NEXT FRAME" се намира на ул. „Шейново“ 3, на първия етаж в бившата сграда на СМК.

Мястото е напълно оборудвано с всичко необходимо за създаването на перфектните снимки. Радев очаква своите модели на приятелска среща, за да обсъдят позирането по време на празника им, който да бъде още по-вълнуващ и запомнящ. Тази среща ще бъде напълно безплатна и предварителните кадри ще бъдат предоставени на абитуриентите от професионалиста Радев.

„Баловете са едно прекрасно събитие за всеки млад човек. Това е старт в живота за всеки идин от тях, едно ново начало. Не всеки млад човек е професионален фото модел. За да изглежда той добре, са нужни само няколко насоки как да застане пред обектива, за да изглежда прекрасно, след което кадърът ще е просто перфектен. Ето защо каня всички абитуриенти за една малка репетиция преди голямото събитие. Чрез нашата кратка среща и запознанство им давам възможност да преодолеят страха си от обектива“, казва Радев.

Той е готов и на предварителна фотосесия в Морската градина на Бургас. „На арката зад хотел „Приморец“ или зад Летния театър има хубави сенчести и зелени площи. Там в следобедните часове, когато слънцето залязва, естествената светлина е най-хубава и най-мека. Това е възможност да направим предварителни фотосесии, в няколко кадъра, за да може младите дами и господа да се видят как ще изглеждат на самия бал“, допълва опитният фотограф.

За него е много важно младежите да бъдат със своите родители и всички заедно да се вдъхновят от работата на Калин Радев.

„Абитуриентите ще могат да позират пред мен като професионални фотомодели. Ще ги насоча какви пози да заемат, без да се притесняват. Много често, когато снимам някого навън, минават хора, заобикалят ни, спират се да ни гледат заинтригувани. Това ще даде възможност на моите модели да се отпуснат, да не се смущават в живота си занапред и да преминат много гладко към общуването с другите хора“, категоричен е Радев.

Любовта му към фотографията започва още в ранна детска възраст. С годините прераства в хоби. От четири години Радев се занимава професионално с портретна, спортна, живописна фотография и успява много добре да балансира снимките със счетоводната си кариера.

Ценови пакетни услуги в студиото "NEXT FRAME" на Калин Радев: Може да се свържете с него на следния телефон: 0892/202 180

1.       Мини фото сесия – 10 кадъра в студио или на открито до 60 минути – 130 лева

2.       Малка фотосесия – 15 кадъра в студио или на открито до 75 минути – 170 лева

3.       Средна фотосесия – 20 кадъра в студио или на открито до 90 минути – 200 лева

4.       Голяма фотосесия – 25 кадъра в студио или на открито до 120 минути – 240 лева